Hoedende helden

Als gediplomeerde limihelden staan we klaar om jullie kinderen het kamp van hun leven te bezorgen. Wij helden hebben een hart voor kinderen en verwelkomen jullie kind in een warme omgeving.

Limikids is het niet gewoon om op te scheppen, maar als ze het heeft over haar limihelden kan ze gewoonweg niet bescheiden blijven. Als helden hebben we een hart voor kinderen en kijken we er enorm naar uit om jullie deugnieten te entertainen. We streven ernaar een hechte groep van vriendjes te vormen. Geen kleine kliekjes, maar een bende die zorgt voor een toffe sfeer. Iedereen kan onbezorgd zichzelf zijn en niemand valt uit onze boot.

Samen leuk leren

Bij ons geen saaie schoolbanken. Op een leuke, spelende wijze leren onze limikids samen een vreemde taal. Ze doen dit op een ontspannende en actieve manier.

Spelend leren is ons motto. Bij ons geen saaie schoolbanken of alledaagse taallessen. Au contraire, we brengen jullie kinderen op een luchtige manier kennis bij. Aan de hand van speelse activiteiten brengen we jullie kids in contact met nieuwe woordjes en culturen. Op die manier zullen ze onbewust de nieuwe taal aanleren en actief gebruiken. Daarnaast ruilen we de kleurloze en suffe schoolbanken in voor een opgewekte omgeving.

Sport, spel & fun

Aan variatie bij ons geen gebrek! Limikids knutselen, spelen, bewegen en leren zich te pletter. Bij de limihelden kunnen ze al hun energie kwijt. Geen kommer en kwel, maar sport en spel!

We zijn natuurlijk niet voor niets limihelden. Tijdens onze heldenopleiding leerden we van de beste limihelden alle kneepjes van het vak. Bijgevolg weten we uiteraard dat jullie kinderen nood hebben aan afwisseling en variatie. Als limihelden plannen we daarom de taalspelletjes te combineren met activiteiten rond sport en creativiteit. Onze ideeën kennen geen limiet. Jullie kinderen kunnen zichzelf zijn. In onze groep wordt niemand uitgesloten. Integendeel, we zorgen voor een hechte en toffe groep.

Lekkere superheldenkost

Van al dat spelen, sporten en leren krijgen de limikids natuurlijk honger. Net zoals de limihelden hebben de kleinere helden uiteraard heldenkost nodig.

De limihelden zorgen ervoor dat de limikids regelmatig worden voorzien van de allerlekkerste heldensnacks. Tijdens de middag voorzien we een warm middagmaal, met veel liefde gekookt door de fantastische kok van De Schreef. De limihelden zorgen ervoor dat jullie limikids een evenwichtige superheldenkost krijgen voorgeschoteld.

Onze limihelden

Nele
Limiheld

Nele haar agenda is vooral gevuld met sporten en met haar grote passie, musiceren en optreden. Deze passie zet ze met veel plezier over op kinderen. Er is toch niets leuker dan samen zingen en muziek maken?

Elodie
Limiheld

Een creatieve duizendpoot die zot is van muziek maken voor én met kinderen! Je kan kinderen zo veel aanleren door gebruik te maken van muziek. En laat dat nu net mijn specialiteit zijn.

Saartje
Limiheld

Een hoofd vol creatieve inspiratie en vindingrijkheid. Ik geloof in een wereld vol magie, eenhoorns en glitter en ik wil niets liever dan die vrolijkheid met kinderen te delen.

Richard
Limiheld

Van kinds af aan is hij gebeten door technologie. Richard gebruikt zijn kennis en passie om jouw Limikid op te leiden tot een echt technologisch wondertje.

Organisatie

Laurens
Organisator

Actief bewegen in combinatie met het leren van verschillende talen is de toekomst. Jonge kinderen vinden een andere taal leuk. Wat je leuk vindt, doe je graag. Wat je graag doet, wil je meer doen. Wat je leuk vindt kan je ook beter onthouden. Plezier is het begin van elk leerproces.

Isabelle
Organisator

Ik geloof dat het leren van talen vanaf zeer jonge leeftijd kan garanderen dat onze volwassenen van morgen zich vrij zullen kunnen bewegen binnen Europa en er zullen kunnen werken en leren. Het opstarten en vorm geven van een taalplatform voor jonge kinderen is voor mij een uitdaging die ik als ondernemer met heel veel passie opneem.

Hannah
Organisator

Ik ben een gemotiveerde, optimistische leerkracht met een grote passie voor de Franse taal. Mijn grootste doelstelling is dan ook om mijn liefde voor deze taal door te geven aan onze limikids. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen niet vroeg genoeg talen kunnen leren. Al spelenderwijs is dit nog zo leuk!