Limihelden zijn niet zomaar helden, wij zijn helden met een twist. En als speciale helden hebben we dan ook nood aan een geschikte uitvalsbasis, daarom kozen we voor Aalst.

De limihelden beschouwen Aalst als een stad vol toeters en bellen, met om elke hoek een te trotseren avontuur. Aalst is dan ook een heldenstad met oneindig veel mogelijkheden, ideaal dus voor zowel de limihelden als de limikids. Aalst geeft ons de kans om met de limikids stadswandelingen te doen, zoektochten te organiseren, uitstapjes te plannen en nog zoveel meer. We kijken er alvast enorm naar uit om jullie kinderen al het mooie van Aalst te laten zien.

Onze superhelden hebben natuurlijk nood aan een echte heldenlocatie. De zoektocht was niet makkelijk, maar onze helden gingen de uitdaging aan.

Na een avontuurlijke missie vonden ze wat de zochten: sportcentrum De Schreef (Sint Jozefstraat 20 - 9300 Aalst). De Schreef is een sportcentrum te vinden in de superheldenstad Aalst. Het sportcentrum geeft ons de mogelijkheid de limikids de beste ontspanning mogelijk te geven. Tijdens de pauzes kunnen de limikids zicht uitleven op een springkasteel en ook de lessen en activiteiten vinden plaats in het centrum. Bovendien beschikt De Schreef over enkele sporthelden en uiteraard sportlokalen. Op die manier kunnen we de limikids ook kennis laten maken met verschillende sporten.

De goede sfeer die er hangt zorgt ervoor dat ieder kamp vlot en zonder problemen kan verlopen. Een vertrouwde plek waar wij met veel plezier kampen organiseren en waar iedereen welkom is.