• Heldenkampen
  voor échte
  limikids
 • Limihelden zijn
  unieke helden,
  helden
  met een twist
 • Plezier maken en
  samen op avontuur
  in Aalst

Knallende, knotsgekke topkampen voor kids

Dromen jullie kinderen ervan een onvergetelijke vakantie te beleven? Zoek niet verder! Onze limihelden halen tijdens de schoolvakanties alles uit de kast om fenomenale themakampen voor onze limikids te organiseren met de focus op taal (Frans en Engels) en ontspanning. De themakampen gaan door in Aalst.

"De limihelden halen alles uit de kast om een onvergetelijk topkamp te organiseren."

Als doelgroep hebben we kinderen van 4 jaar tot 12 jaar (2de kleuterklas tot en met het 6de leerjaar). Onze getalenteerde limihelden begrijpen dat jullie kinderen na hun harde werk op de schoolbanken meer dan ooit nood hebben aan vakantie en ontspanning. Ze spannen zich dan ook in om jullie kinderen de tijd van hun leven te bezorgen.

Tijdens de themakampen zullen jullie kinderen zich te pletter amuseren. Onze limihelden bruisen van energie en doen niets liever dan de limikids te entertainen. De limihelden zorgen voor een toffe en veilige sfeer waarin de limikids onbezorgd zichzelf kunnen zijn.

We geloven bij Limikids ook in het idee van spelend leren. Daarom overgieten we onze spetterende themakampen met een Frans en Engels sausje. Aan de hand van spelletjes en creatieve opdrachten laten we jullie kinderen kennismaken met een nieuwe taal. Plezier staat centraal bij Limikids, maar we willen dus zeker en vast ook iets bijbrengen. Elke dag zorgen de limihelden voor twee tot drie taalsessies (Frans en Engels). Van belang is dat we rekening houden met iedereens tempo en dat voorkennis zeker en vast niet nodig is.

Kortom, Limikids’ team van limihelden hoopt met haar themakampen voor kinderen een belevenis te creëren die niet alleen educatief, maar ook innovatief & creatief is!

Onze waarden

Hoedende helden

Als gediplomeerde limihelden staan we klaar om jullie kinderen het kamp van hun leven te bezorgen. Wij helden hebben een hart voor kinderen en verwelkomen jullie kind in een warme omgeving.

Samen leuk leren

Bij ons geen saaie schoolbanken. Op een leuke, spelende wijze leren onze limikids samen een vreemde taal. Ze doen dit op een ontspannende en actieve manier.

Sport, spel & fun

Aan variatie bij ons geen gebrek! Limikids knutselen, spelen, bewegen en leren zich te pletter. Bij de limihelden kunnen ze al hun energie kwijt. Geen kommer en kwel, maar sport en spel!

Lekkere superheldenkost

Van al dat spelen, sporten en leren krijgen de limikids honger. De limikids schuiven aan tafel aan voor een lekkere warme maaltijd. Limikids hebben nood aan superheldenkost.